Следвайте Гласове в ТелеграмВасил Терзиев е кандидатът за кмет на София

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВасил Терзиев е кандидатът за кмет на София
Коментари Харесай

Официално Васил Терзиев е кандидатът за кмет на София на ПП-ДБ

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Васил Терзиев е претендентът за кмет на София на „ Продължаваме Промяната - Демократична България ”. Това оповестиха от обединението по време на конференция пред медии. Кандидатурата ще бъде обща, дружно със „ Спаси София ” и „ Екипът на София ”.

Това, в което аз най-вече имам вяра са свободните хора, които имат вяра в себе си и фантазиите си и не ги е боязън да ги осъществят, стартира Терзиев. 

Как да създадем повече хора, които могат да основават стойности - за себе си и другите.

Аз желая София да бъде един по-различен град. Град с бъдеще, град на бъдещето. За тази цел на нас ни трябват доста хора, които да имат вяра в бъдещето. Тези хора ги има и с тях сме работили през последните месеци, с цел да изработим стратегия и да изберем претенденти за общински съветници, описа Терзиев.

Той показа някои от целите си - учебните заведения да са център на кварталите, да се реши казусът с детските градини и да се уредят кварталите. 

Ние ще дадем повече пълномощия на районните кметове. Това са хората, които са най-близко до жителите. Независимо от коя партия са, те са определени от жителите. Не на централната власт - те служат на жителите, сподели той.

Амбицията ни е след четири години, когато се съберем тук, да си кажем, че няма огромни разлики сред това, което сме дали обещание, и това, което сме свършили, съобщи той.

Той описа и алегория, която обичал да споделя на децата си. В нея се споделя за далечно село с нещастни хора, поради калния път до обитаемото място. Един ден обаче юноша взел камък от двора си и го занесъл при започване на пътя. В края на калния път взел различен камък и ги поставил в другия край. Хората му се смели, само че след време видели, че по този начин се образува път. Започнали да му оказват помощ и не след дълго към този момент имало прекрасен, калдъръмен път.

Не бива да се помиряваме с всичко. Трябва да поставяме камък по камък, да мечтаем все по-високо, с цел да осъществяваме капацитета ни, сподели Терзиев.

" Борим се за три неща. Ще се борим за безапелационна победа на локалните избори, за спечелването на кметското място. Ще се борим за болшинство в Общинския съвет, с цел да може всички тези положителни хрумвания да не останат положителни хрумвания, а да бъдат осъществени в съответни политики. Ние не се борим за спечелването на избори, а да създадем София един прелестен град. Ще го създадем ", съобщи претендентът за кмет, а събралите се на представянето му станаха на крайници и бурно го приветстваха.

Инфо: " 24 часа "

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР